UMOn KOULULAISKONSERTTIVIIKKO 11.-14.1.2016

Koululaiskonsertit 11.-14.1.2016

Pop & Jazz Konservatorion yhteistyö UMOn kanssa jatkui heti vuoden 2016 ensimmäisellä kokonaisella opetusviikolla koululaiskonserttien muodossa. Neljässä konsertissa Vesalan ala-asteella, Vuosaaren peruskoululla, Mellunmäen ala-asteella ja Puotilan ala-asteella oli yleisönä yli 1300 lasta ja koulujen opettajaa ja henkilökunnan edustajaa.

Soitinkokeilu

Tule ja tööttää -tuokioissa oli puhallinsoittimia (saksofoni, trumpetti ja pasuuna) kokeilemassa yhteensä 43 lasta. Soitinkokeilun kautta lapset voivat edetä vaiheittain mukaan taiteen perusopetuksen tasolta toiselle etenevään toimintaan.

Dream On Junior Big Band

Tavoitteena on perustaa Itä-Helsinkiin uusi Dream On Junior Big Band, johon otetaan 3.-6.-luokkalaisia lapsia lähikouluista. Viikoittaiset harjoitukset järjestetään Vesalan yläasteen musiikkiluokassa (Sakara 5). Dream On Junior Big Band on taiteen perusopetuksen laajan oppimäärän opetusta, johon sisältyyn yhteisharjoituksen lisäksi viikoittainen soittotunti. Opetus on osa Pop & Jazz Konservatorion big band-koulun toimintaa ja siihen sisältyy lainasoitin kahdeksi lukuvuodeksi.

Perjantaina 15.1. klo 16-17 pidetään tiedotustilaisuus Vesalan yläasteen musiikkiluokassa (Sakara 5), jossa kerrotaan perustettavan yhtyeen toiminnasta.