Tervetuloa Popjazzleirille Nakkilaan 10.-20.7.2018

Pop & Jazz Konservatorion valtakunnalliselle Popjazzleirille ovat tervetulleita kaikki 13 vuotta täyttäneet nuoret sekä aikuiset, kaikkien soittimien soittajat ja laulajat musiikin genrestä riippumatta. Suomen vanhin, pisin ja monipuolisin rytmimusiikin leiri järjestetään nyt jo 48. kerran!

Leirin päivittäiseen ohjelmaan kuuluu yksilöllinen soittotunti, ohjatut bändiharjoitukset ja teoriatunti sekä musiikkiaiheisia luentoja. Leirillä on loistava mahdollisuus perustaa omia bändejä ja opiskella voi myös laulunkirjoittamista, musiikkiteknologiaa sekä lisämaksusta sivusoitinta. Kaikki leiriläiset pääsevät keikalle esiintymään. Ammattimuusikoille ja musiikinopettajille järjestetään leirillä tutkintoon johtamatonta, ammatillisesti syventävää tai täydentävää koulutusta, jonka tarkempi sisältö laaditaan koulutettavan yksilöllisten tarpeiden pohjalta.

Popjazzleiri on toiminut vuodesta 1970 koulutuspaikkana ja motivaation lähteenä monille musiikin harrastajille ja ammattilaisille. Leiriläisistä julkisuuteen on noussut useita eturivin muusikoita niin jazzin, popin kuin rockinkin alueelta, mm. Iiro Rantala, Sami Kuoppamäki, Maija Vilkkumaa, Ville Valo, Sami Yaffa, Aleksi Laiho, Tuomo Prättälä ja Olavi Uusivirta.

Leirin hinta on 545 € sisältäen opetuksen ja luennot, majoituksen ja ruoan.

Ilmoittaudu nyt mukaan!

Lisätietoja Popjazzleiristä